TEDU101: Mix & Mingle Etkinliği “Pilates Class”

Konum:  TEDÜ Spor Merkezi Basket Sahası

Sevgili TEDU101 Öğrencileri,

TED Üniversitesi Spor Merkezi ile iş birliği içerisinde yürüteceğimiz “TEDU101 Mix& Mingle Etkinliği” kapsamında, 8 Kasım 2022 tarihinde, 16:00'da, TEDÜ Spor Merkezi Basket Sahası'nda, Spor Eğitmeni Sn. Zeycan Kemer tarafından, 1 saatlik pilates dersi gerçekleştirilecektir. Etkinlik kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır.

Önemli!

*Etkinlik ilk 50 kişinin katılımıyla sınırlıdır.

*Katılmak isteyen öğrencilerimizin yanlarında mat ya da yere serebilecekleri büyük boy bir havlu getirmeleri gerekmektedir. (Spor Merkezindeki yoga matı sayısının sınırlı olması ve hijyenik kaygılar nedeniyle Spor Merkezi tarafından mat dağıtılmayacaktır.)

*Etkinlik yoklamanız, TEDÜ Öğretme Öğrenme Merkezi Uzman Yardımcısı Şevval Özer tarafından, 15:50-16:00 arasında, Basket Sahasının kapısında, QR kod okutma işlemi gerçekleştirilerek alınacaktır.

*QR kodunun sizi yönlendirdiği forma "Ad Soyad" "Öğrenci Numarası" ve "TEDU E-posta Adresi" bilgilerinin eksiksiz girilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

TEDÜ Öğretme ve Öğrenme Merkezi