Ana içeriğe atla

2022 Güz: Öğrenci Asistanlarımız

ENG101

Merhaba ben Funda Demir. Eğitim Bölümü İngilizce Öğretmenliği okuyorum. Ben irregular öğrencilerden biriyim. Bu dönem ENG 101 dersi için öğrenci asistanı olarak çalışacağım. Umarım temel yazma, okuma ve dinleme becerileri konusunda size yardımcı olurum ve bu dersi başarıyla tamamlamanıza destek olurum. Sağlıklı, başarılı, keyifli bir dönem dilerim.

funda
Funda Demir
İngiliz Dili Eğitimi 1. Sınıf
LIBE110

Merhabalar, ben Azranur Elif Sucuoğlu. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisiyim. Bu dönem LIBE 110 dersi için öğrenci asistanlığı görevini yürüteceğim. Kısaca bahsetmek gerekirse sizlere ders materyallerini anlamak, verilen assignmentlar konusunda oluşan sorulara yardımcı olacak ve bu dersi başarılı bir şekilde tamamlamanız için sizlere destek oluyor olacağım. Umarım bu dönem beraber çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum!

azranur
Azranur Elif Sucuoğlu
İngiliz Dili ve Edebiyatı 4. Sınıf

Merhaba, ben Salma Naciri. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem LIBE 110 dersi için öğrenci asistanı olarak çalışacağım. LIBE 110 konularında size yardımcı olmaktan ve genel olarak ödevler ve dersle ilgili tüm sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağım. Umarım birlikte başarılı bir dönem geçiririz. Size iyi şanslar ve keyifli bir yarıyıl dilerim.

salma
Salma Naciri
İngiliz Dili ve Edebiyatı, 3. Sınıf

Merhaba, ben Summiya Abid. İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem LIBE 110 dersi için öğrenci asistanı olarak çalışacağım. Kısaca, ödevlerin hazırlanmasında, çalışma konuları ve kavramların genel olarak anlaşılmasında size yardımcı olacağım ve bu dersi başarıyla geçmenizde size daha fazla destek olacağım. Umarım bu dönem birlikte güzel ve başarılı bir zaman geçiririz. Sağlıklı ve başarılı bir yarıyıl dilerim!

summiya
Summiya Abid
İngiliz Dili ve Edebiyatı, 3. Sınıf
LIBE120

Merhaba, ben Burak Güçlü. Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim, aynı zaman elektrik-elektronik mühendisliği ile çift anadal yapıyorum. Bu yıl LIBE 120 dersi için öğrenci asistanlığı görevini yürüteceğim. Bir asistan öğrenci olarak dersi alan öğrenci arkadaşların kullanacağı dokümanları sağlamak, derse katılımını takip etmek ve dersle ilgili sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla sizlere yardımcı olacağım. Umarım birlikte güzel ve keyifli bir dönem geçiririz. Hepinize sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.

burak
Burak Güçlü
Bilgisayar Mühendisliği, 2. Sınıf
TEDU101

Merhabalar, ben Aytac Aliyeva. Psikoloji bölümü İkinci Sınıf öğrencisiyim. Bu dönem TEDU101 dersi için öğrenci asistanlığı görevini yürüteceğim. Kısaca bahsetmek gerekirse sizlere rehberlik edecek ve bu dersi başarılı bir şekilde tamamlamanız için sizlere destek oluyor olacağım. Umarım bu dönem beraber çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum!

aytaj-aliyeva
Aytaj Aliyeva
Psikoloji, 2. sınıf
TEDU109

Merhabalar, ben TED Üniversitesi Bilgisayar mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Aksu Tekdemir. Bu dönem TEDU 109 dersi için öğrenci asistanlığı görevini yürüteceğim. Kısacası bahsetmek gerekirse sizlere bu derste zorlandığınız sıkıntı yaşadığınız konularda yardımcı olacak ve bu dersi başarılı bir şekilde tamamlamanız için sizlere destek oluyor olacağım. Umarım bu dönem beraber çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Başarılı bir dönem diliyorum.

tekdemir
Aksu Tekdemir
Bilgisayar Mühendisliği, 2. Sınıf

Merhabalar, ben Ata Yigit Apaydin. Bilgisayar mühendisliği bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Bu dönem TEDU 109 dersi için öğrenci asistanlığı görevini yürüteceğim. Sizlere proglamlamanin temelleri konusunda yardımcı olacak ve bu dersi başarılı bir şekilde tamamlamanız için sizlere destek oluyor olacağım. Umarım bu dönem beraber çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.

ata-yigit-apaydin
Ata Yigit Apaydin
Bilgisayar Mühendisliği, 2. Sınıf

Merhaba, ben Bedir Esen. Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem TEDU109 dersi için öğrenci asistanı görevinde olacağım. Programlamaya giriş konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Eminim ki birlikte çok güzel ve verimli bir dönem geçireceğiz. Hepimize sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.

bedir-esen
Bedir Esen
Bilgisayar Mühendisliği, 2. Sınıf

Merhaba ben Büşra Ekici. Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem TEDU109 dersinde öğrenci asistanı olarak çalışacağım. Kısaca söylemek gerekirse, etkinliklerle ilgili konularda size yardımcı olacağım ve bu dersi başarıyla tamamlamanıza destek olacağım. Aktiviteyi yapılandırırken yapmanız gerekenleri net bir şekilde açıklamaya çalışacağım ve aktivite hakkında net olmayan bir şey varsa cevaplamaya çalışacağım. Umarım bu dönem birlikte çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Sağlıklı ve başarılı bir dönem dilerim!

busra-ekici
Büşra Ekici
Bilgisayar Mühendisliği, 2. Sınıf

Merhaba ben Gizem Yüksel. Bilgisayar mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bu dönem TEDU109 dersi için öğrenci asistanı olarak çalışacağım. Bilgisayar bilimi ve kodlama konularında size yardımcı olacağım ve bu dersi başarıyla tamamlamanıza destek olacağım. Umarım birlikte çok iyi çalışırız. Keyifli ve başarılı bir dönem dilerim!

gizemyüksel
Gizem Yüksel
Bilgisayar Mühendisliği, 2. Sınıf

Merhaba, ben Selen Tunga. Endüstri Mühendisliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Geçen dönem deneyimleyip çok sevdiğim öğrenci asistanlığına bu dönem de TEDU 109 dersinde devam ediyor olacağım. Kısaca bahsetmem gerekirse, sizlere Microsoft Office programlarını ve temel programlama konularını öğrenirken yardımcı olacağım. Aynı zamanda dijital yetkinliğinizi geliştirecek diğer uygulamalarda da sizlere destek olup dersi en iyi şekilde tamamlamanızı sağlayacağım. Umarım hem kendimi geliştirdiğim hem de sizlere yardımcı olduğum güzel ve keyifli bir dönem geçiririz. Sizlere yardımcı olmayı sabırsızlıkla bekliyorum!

selen
Selen Tunga
Endüstri Mühendisliği, 3. Sınıf

Merhabalar, ben Tolgay Atınç Uzun. Bilgisayar Mühendisliği bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. Bu dönem TEDU109 dersi için öğrenci asistanlığı görevini yürüteceğim. Kısaca bahsetmek gerekirse sizlere programlama ve bilişim sistemleri konularında yardımcı olacak ve bu dersi başarılı bir şekilde tamamlamanız için sizlere destek oluyor olacağım. Umarım bu dönem beraber çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum.

tolgay-atinc-uzun
Tolgay Atınç Uzun
Bilgisayar Mühendisliği, 4. Sınıf