TEDÜ'ye Yeni Katılan Yarı-Zamanlı Öğretim Üyeleri ve Görevlilerine Yönelik Uyum Programı Tamamlandı

haber_19eylul

Tarih:  Date -

TEDÜ 2024 Uyum Programı'nın yarı zamanlı öğretim üyelerine yönelik oturumu, 19 Eylül 2024'te gerçekleşti. Katılımcılar, TEDÜ'yü tanıma ve üniversitede eğitim-öğretim süreçlerine dair kapsamlı bilgiler aldı. Ayrıca, eğitimde ölçme ve değerlendirme, TEDÜ bilişim sistemleri ve öğretim teknolojilerinin kullanımı konularında sunumlar yapıldı. Prof. Dr. Oya Güneri, Doç. Dr. Münevver İlgün Dibek ve Umut Rodoplu’nun katkılarıyla gerçekleşen oturum, Engelsiz TEDÜ ve öğrenci gelişim hizmetlerine yönelik bilgilendirme ile sona erdi. Katılımcılar, üniversitenin akademik ve teknik altyapısına dair önemli bilgiler edindi.