Öğretme Öğrenme Merkezi Olarak ODTÜ Temel İngilizce Bölümü Tarafından Organize Edilen “Öğrenme Merkezi Konferansına” Katıldık

haziran16haziran

Tarih:  Date

16 Haziran 2022 tarihinde çevrimiçi olarak organize edilen ve 4 oturumdan oluşan konferans ODTÜ Temel İngilizce Bölümü Öğrenme Merkezinden Serpil Tekir’in açılış konuşması ve sunumu ile başladı. ODTÜ ÖGEM Müdürü Doç. Dr. Yeşim Çapa Aydın, Louisville Üniversitesi REACH (Resources for Academic Achievement) Direktörü Geoff Bailey ve Missouri State Üniversitesi The Learning Assistance Review Editörü Michael Frizell’in de konuşmacı olarak yer aldığı konferansta yükseköğretim düzeyinde öğrenci başarısının desteklenmesinde öğrenme merkezlerinin yapılanmaları ve faaliyetleri ele alındı.