Akademik Beceriler Destek Programı “Kaygımla Barışıyorum” Çalıştayımızı İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Uluslararası Öğrencilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirdik

haberler14aralık

Tarih:  Date

14 Aralık 2022 Çarşamba günü 11.00-12.00 saatleri arasında İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerimiz için düzenlediğimiz “Kaygımla Barışıyorum” çalıştayımızı gerçekleştirdik. Uluslararası öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen çalıştayımızda öğrencilerimizi kaygılarını nasıl fark edebilecekleri ve kontrol altına alabilecekleri, nefes egzersizleri ve gevşeme teknikleri ile duygularını nasıl düzenleyebilecekleri konusunda bilgilendirdik ve sınavlar öncesinde deneyebilecekleri yöntemler ve egzersizlerden oluşan bir dizi uygulama yaptık.