TEDU101: Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Tanışma Toplantısı

Tarih:

Konum:  Çok Amaçlı Salon

Sevgili TEDU 101 Öğrencileri,

TEDU 101 Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü - Matematik Eğitimi Anabilim Dalı Tanışma Toplantısı,  22 Aralık 2022, Perşembe,  17:00-18:30 saatleri arasında  Çok Amaçlı Salon'da yapılacaktır. Etkinlik Türkçe olarak gerçekleştirilecektir.

Tanışma toplantısına katılımın TEDÜ101 dersinin gerekliliklerinden olduğunu hatırlatır, hepinize başarılar dileriz.

Not: İlgili toplantıya sadece Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü- Matematik Eğitimi Anabilim Dalı'na 2022'de kayıt olmuş öğrenciler katılabilir.

Etkinlikte yoklamalar, sizi dersin LMS sayfasına yönlendirecek olan bağlantı veya QR kod ile alınacaktır.

*TEDU 101 ile ilgili güncel duyuruları  @tedu_101_first_year_experience Instagram sayfasından da takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TEDU Öğretme ve Öğrenme Merkezi ( TEDU CTL)