Öğretim Elemanı Gelişim Semineri: Üretken Yapay Zeka ve Eğitimde Kullanımı, AI-Powered Assessment Practices in Higher Education: Revolution or Disruption?

Konum:  Zoom

Değerli Hocalarımız ve Araştırma Görevlilerimiz,

28 Eylül 2023 Perşembe günü saat 15.30-17.00 arasında da çevrimiçi olarak gerçekleşecek ilk seminer oturumunda Uygulamalı Veri Bilimi Yüksek Lisans Programından Dr. Ezgi Avcı ve Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oya Güneri “Üretken Yapay Zeka ve Eğitimde Kullanımı” başlıklı Türkçe sunumuyla bizlerle birlikte olacaktır.

Ardından, ikinci oturumda Alberta Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Okan Bulut “AI-Powered Assessment Practices in Higher Education: Revolution or Disruption?” saat 17.00-18.00 arasında İngilizce olarak gerçekleşecektir.

Seminerimize katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.