Öğretim Elemanı Gelişim Semineri: BGYS Farkındalık Eğitimi

Konum:  Zoom

Değerli Mensuplarımız;

Üniversitemizdeki TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamındaki faaliyetlerin ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili temel bilgilerin aktarılması için aşağıda belirtilen amaçlar doğrultusunda çevrim içi (zoom) ortamda “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi” düzenlenecektir.

Bilgi güvenliği ve süreçleri güncel bir konudur ve Üniversitemizde bu hususu kurum kültürü haline getirmeye çalışmaktayız. Üniversitemizde yeni göreve başlamış olmanız ve/veya bu eğitime daha önce katılım sağlamamış olmanız, katılım sağlamış olsanız bile eğitim değerlendirme testini çözmemiş olmanız nedeniyle bu oturuma katılımınızı önemle rica etmekteyiz.

Günlük mesai yoğunluğunuzun farkında olmamızdan dolayı, eğitimi en kısa sürede (30-45 dk.) içerisinde tamamlamayı hedeflemekteyiz.