Ana içeriğe atla

2022 Bahar: Öğrenci Asistanlarımız

ECON102

Merhabalar, ben Suzan Sevinç. Ekonomi bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Yeni yerler keşfetmeyi, yeni şeyler deneyimlemeyi çok severim özellikle bunları arkadaşlarımla yaptığım sürece bana çok keyifli gelir. Ayrıca tam bir kitap okuma tutkunuyum. Geçen yıl aldığım ECON 102 dersini başarılı bir şekilde tamamladım. Bu yıl çok yeni ve öğrenciler için çok faydalı olacağını düşündüğüm bir uygulama olan PASS ile ECON 102 için liderlik görevini yürüteceğim. Kısaca bahsetmek gerekirse PASS oturumlarının amacı; geçen yıl dersi almış ve başarıyla tamamlamışöğrencilerin bu yıl dersi alan öğrencilere daha yakın bir ortam sağlayarak onların da bu dersi başarılı bir şekilde tamamlamasını sağlamak. Ben de elimden geldiği sürece bu dönem sizi destekleyeceğim ve size ECON 102 dersi için yardımcı olacağım. Umarım bu dönem beraber çok keyifli ve başarılı bir dönem geçiririz. Tüm ECON 102 alan öğrencileri PASS oturumlarıma bekliyorum. Çok sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyorum!

suzan_sevinc
Suzan Sevinç
Ekonomi Bölümü, 2. Sınıf

Merhaba! Ben Tuğyan Eroğlu, Ekonomi bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim ve Pass programı liderlerinden biriyim. Hobilerim arasında kitap okumak ve film izlemek var; özellikle filmleri analiz etmeyi seviyorum. En başta ise kendi alanım ile ilgili kitapları okumak ve filmleri izleyip üstüne düşünmekten keyif alıyorum. Öğrencinin ekonomi derslerinde, en azından ilk aşamalarda zorluk çekebildiğini farkındayım, fakat Pass programı ile öğrencinin çektiği zorluğu olabildiğince hafifletmeyi planlıyoruz. Eğer siz de başarınızı arttırmak ve öğrenci odaklı bir bakış açısı ile dersi tanımak istiyorsanız, sizi oturumlarımızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

tugyan_eroğlu
Tuğyan Eroğlu
Ekonomi Bölümü, 3. Sınıf
ENG101

Merhaba, ben psikoloji 1.sınıf öğrencilerinden Mert Ali Balcı. Pass programı liderlerinden biri olup ENG101 dersi için sizlerle olacağım. Sizinle tecrübelerimi ve bilgilerimi paylaşmaktan mutluluk duyacağımı da ekstra belirtmek isterim.

mertali_balci
Mert Ali Balcı
Psikoloji Bölümü, 1. Sınıf

Olá! Ben Sınıf Öğretmenliği bölümü 1. sınıf öğrencisi İçim, üniversitemizin Valorant kampüs elçiliğini aynı zamanda da Valorant takımımızın koçluğunu yapıyorum. Sütü sevdiren Nesquik eşliğinde her gün yeni playlistler yapmak vazgeçilmezimdir. Üniversitemizde yeni başlayacak olan PASS programında ENG-101 dersinin liderliğini üstleniyor olacağım. Bu yolculuk kendimizi bazen Kaşif Dora bazen de Müfettiş Gadget gibi hissedeceğimiz bir yolculuk olacak. Bahar dönemi boyunca kendi oturumlarımda sizlerle beraber olacağım için inanılmaz heyecanlıyım. En kısa sürede görüşmek üzere, şimdilik çok hoş kalın!

icim_sever
İçim Sever
Sınıf Öğretmenliği Bölümü, 1. Sınıf
PHYS105

Merhaba! Ben Furkan, bilgisayar mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim ve PASS programında PHYS-105 lideriyim. Surf yapmayı pek sevmem ama müzik ve bestecilik hakkında her şeye bayılırım. Ayrıca insanlara dersleri konusunda yardımcı olmaktan da hep mutluluk duymuşumdur. Sectionlarımda PHYS-105 dersinin mantığını kavrayabilmeniz, süreci anlamanız ve en önemlisi de güzel vakit geçirmeniz için elimden geleni yapacağım. Derste kendini geliştirmek isteyen herkesi sectionlarıma bekliyor olacağım.

furkan
Furkan Yavuz İnce
Mühendislik Programı, 1. Sınıf

Ben Gizem Yüksel. Mühendislik 1. sınıf öğrencisiyim. Yeni yerler, müzikler, filmler ve kitaplarla tanışmayı seviyorum. Felsefe ve astronomi ilgi duyduğum, üzerine düşünmeyi ve araştırma yapmayı sevdiğim alanlar arasında. Sporla pek aram olmasa da uzun soluklu yürüyüşler yapmayı hayatımın bir parçası haline getirmeye çalışıyorum.  Aynı zamanda teknolojik gelişmeleri olabildiğince takip edip, güncel kalmaya odaklanıyorum. PASS programının liderler de dahil olmak üzere bu programda yer alacak kişilere büyük fayda sağlayacağına inandığım için bu programın bir parçası oldum. Siz de bize katılarak PASS’i destekleyebilir, sizin ve birçok kişinin daha faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

gizem_yuksel
Gizem Yüksel
Mühendislik Programı, 1. Sınıf